Undervisningsmateriale

I undervisningsmaterialet til Projekt Edison kan du finde inspiration og konkrete øvelser til, hvordan du kan gribe jeres deltagelse i programmet an. Materialet består af en lærervejledning og et elevhæfte samt en præsentationsvideo af årets tema "Vi skaber energi" og ikke mindst nye afsnit i vores podcastserie om Eddie og Elvira, der tager på eventyr for at blive klogere temaet.

Edison materialet

 

 

Idévejen - Din og min by i besvægelse

Få det bedste programforløb ved at bruge vores undervisningsmateriale. Årets materiale giver lærere og elever inspiration og værktøjer til deres Projekt Edison-forløb og udkommer den 1. august 2024.

 

Find bedømmelseskriterier

 

 

Under Luppen

Er vores nye serie, som hjælper eleverne med at forstå konkrete emne eller begreber. Her under kan du få en smagsprøve på serien, hvor Elvira guider eleverne gennem cirkulær økonomi. 

 

Få flere fede idéer

Der er hele tiden brug for nye ideer - det kan være, når der skal skrives en novelle eller et digt, når et matematisk problem skal formidles på en ny måde, eller når en gruppe elever skal tilrettelægge et opvarmningsprogram for deres klassekammerater.

Det kan være svært og lidt hårdt at idégenerere for elever, og derfor har vi lavet et materiale, der er fyldt med gode værktøjer til idégenerering.

Download stimulikort og øvelser

 

 

 

Idétræning

Vi har udviklet 200 kreativitetsøvelser til at træne din kreative muskel. Øvelserne kan bruges uafhængigt af fag, men kan også tilpasses og justeres ind i fagene. De egner sig brug både som energizers, brain breaks eller til at opkvalificere eller fokusere processen i Projekt Edison.

Find alle øvelser

Få et udvalg af øvelser

 

 

 

 

Se, hvordan det er at være med i Projekt Edison

Projekt Edison-filmen